3 Slimme Yale-producten voor een geavanceerd en veilig huis

In deze post worden 3 slimme Yale-producten gepresenteerd die zorgen voor een geavanceerd en veilig huis. Yale, een gerenommeerd merk op het gebied van beveiliging, biedt innovatieve oplossingen die uw huis beschermen en tegelijkertijd het dagelijks leven vereenvoudigen. Of het nu gaat om slimme sloten, beveiligingscamera’s of alarmsystemen, deze producten combineren technologie en functionaliteit om u gemoedsrust te bieden en uw huis naar een hoger niveau te tillen. Ontdek hoe deze Yale-producten uw huis kunnen transformeren en uw beveiligingsbehoeften kunnen vervullen.

1

Yale Deurspion DDV500

★★★★★
71,99
sinds maart 12, 2024 11:43 am
8.2
Matige beeldkwaliteit
De Yale Digitale Deurspion DDV500 is een handige en slanke vervanging voor het traditionele kijkgat in de deur. Met een LCD-scherm aan de binnenzijde en zeer eenvoudige bediening is het gemakkelijk om te zien wie er voor de deur staat. Een mogelijke tegenvaller is echter de beeldkwaliteit, die beter had kunnen zijn en mogelijk het retourneren vanwege het slechte beeld.
Voordelen van de Yale Deurspion DDV500
 • Vervangt het traditionele kijkgat in de deur
 • LCD-scherm aan de binnenzijde
 • Slanke vormgeving
 • Zeer eenvoudige bediening
Zwaktes
 • Beeldkwaliteit kan beter
 • Mogelijkheid tot retourneren vanwege slecht beeld

De Yale Digitale Deurspion DDV500 is een standaard digitale deurspion die het traditionele kijkgat in de deur vervangt. Met het LCD-scherm aan de binnenzijde kun je direct zien wie er aanbelt. Dit basismodel heeft een slanke vormgeving en een zeer eenvoudige bediening. Volgens de reviews voldoet het product aan de verwachtingen en is het snel geleverd. Eén review benadrukt dat het display een duidelijk beeld geeft en dat de camera een breed spectrum heeft, waardoor de hele hal te zien is. Een andere review is minder positief en klaagt over slecht beeld, waarbij iemand nauwelijks herkenbaar is.

Handige deurspion met LCD-scherm
 • Vervangt het traditionele kijkgat in de deur
 • LCD-scherm aan de binnenzijde
 • Slanke vormgeving
 • Zeer eenvoudige bediening
2

Yale Smart Living SR-KP Bedieningspaneel

35,00
sinds maart 12, 2024 11:43 am
7.5
Praktisch en betrouwbaar
Het Yale Smart Living bedieningspaneel/keypad – SR-KP is geschikt voor alle Yale Smart Living alarmsystemen en biedt een eenvoudige en snelle manier om je alarm te bedienen. Het is een draadloos bedieningspaneel en maakt deel uit van het Yale Smart Living assortiment. Enkele nadelen zijn de beperkte compatibiliteit met andere slimme apparaten en het ontbreken van draadloze connectiviteitsopties.
Voordelen SR-KP Bedieningspaneel
 • Geschikt voor alle Yale Smart Living alarmsystemen
 • Draadloos bedieningspaneel
 • Eenvoudig en snel je alarm bedienen
 • Onderdeel van het Yale Smart Living assortiment
Negatieve aspecten
 • Beperkte compatibiliteit met andere slimme apparaten
 • Geen draadloze connectiviteitsopties

Het Yale Smart Living bedieningspaneel SR-KP is een accessoire dat geschikt is voor alle Yale Smart Living alarmsystemen. Met dit draadloze bedieningspaneel kun je eenvoudig en snel je alarm bedienen. Het bedieningspaneel heeft een handmatige bediening en biedt verschillende manieren van alarmering, zoals via de app, e-mail, geluidssignaal of SMS. Het heeft een bereik van 30 meter en wordt gevoed door een batterij. Het is uitbreidbaar en wordt geleverd met montagemateriaal en een batterij. Het bedieningspaneel is wit van kleur en heeft een compact formaat van 2.50 cm x 1.60 cm x 8 cm. Het is onderdeel van het Yale Smart Living Smart Home Platform en heeft een fabrieksgarantie van 2 jaar.

Eenvoudige bediening en functies
 • Geschikt voor alle Yale Smart Living alarmsystemen
 • Draadloos bedieningspaneel
 • Eenvoudig en snel je alarm bedienen
 • Onderdeel van het Yale Smart Living assortiment
3

Yale deurspion met opnamefunctie – DDV5800

★★★★★
3.5
Handige deurspion
De Yale digitale deurspion – met opnamefunctie (foto en video) en bewegingssensor – DDV5800 is een handig apparaat met een opnamefunctie voor zowel foto’s als video’s, een ingebouwde bewegingssensor en automatische opname bij detectie van beweging. Het design is standaard, maar er zijn enkele nadelen, zoals slechte beltonen en moeilijk te onderscheiden gezichten bij het aanbellen.
Voordelen Yale deurspion met opnamefunctie
 • Opnamefunctie voor zowel foto’s als video’s
 • Ingebouwde bewegingssensor
 • Automatische opname bij detectie van beweging
 • Design van het standaard model
Negatieve aspecten
 • Slechte beltonen geluid en moeilijk te horen wanneer de deur dicht is
 • Gezichten zijn slecht te onderscheiden bij het aanbellen

De Yale digitale deurspion DDV5800 is een innovatieve beveiligingsoplossing voor uw voordeur. Met de ingebouwde bewegingssensor wordt elke beweging voor uw deur geregistreerd en kunt u foto’s of zelfs video’s maken. Het design van deze deurspion is compact en past perfect bij elke voordeur. Houd er echter rekening mee dat de camera niet instelbaar is en dat de batterijen snel leeg kunnen raken bij continu gebruik. Desondanks is het een handige toevoeging voor extra veiligheid en gemoedsrust.

Belangrijkste kenmerken
 • Opnamefunctie voor zowel foto’s als video’s
 • Ingebouwde bewegingssensor
 • Automatische opname bij detectie van beweging
 • Design van het standaard model

Prijzen en beschikbaarheid van Yale Smart

 • Yale Smart Lock SL – Het Yale Smart Lock SL is een slim slot dat kan worden bediend via een smartphone. Het biedt veilige toegang tot het huis zonder sleutel en kan worden geïntegreerd met andere slimme apparaten in huis. Prijsklasse: €200-€300
 • Yale Smart Home Alarm – Het Yale Smart Home Alarm is een geavanceerd beveiligingssysteem voor thuis. Het omvat een centrale hub, bewegingssensoren, deur- en raamsensoren en een externe sirene. Het kan worden bediend via een smartphone en biedt meldingen en waarschuwingen bij verdachte activiteiten. Prijsklasse: €300-€500
 • Yale Smart CCTV – De Yale Smart CCTV is een beveiligingscamera die 24/7 bewaking van het huis mogelijk maakt. Het heeft functies zoals live videostreaming, bewegingsdetectie en opname, en kan worden bediend via een smartphone. Prijsklasse: €150-€250
 • Yale Smart Doorbell Camera – De Yale Smart Doorbell Camera is een deurbel met ingebouwde camera en microfoon. Het stelt gebruikers in staat om te zien wie er voor de deur staat en met hen te communiceren, zelfs als ze niet thuis zijn. Het kan ook worden geïntegreerd met andere slimme apparaten in huis. Prijsklasse: €200-€300
 • Yale Smart Safe – De Yale Smart Safe is een veilige opslagoplossing voor waardevolle spullen. Het heeft geavanceerde beveiligingsfuncties zoals een vingerafdruklezer en een PIN-code om toegang te krijgen. Het kan ook worden beheerd via een smartphone. Prijsklasse: €150-€250
 • Het is belangrijk op te merken dat de prijsklasse voor deze Yale Smart-producten kan variëren afhankelijk van de specifieke kenmerken, aanbiedingen en winkellocaties. Het wordt aanbevolen om de actuele prijzen te controleren bij lokale retailers of online winkels

Hoe Yale Smart te gebruiken: een eenvoudige handleiding

 • Download de “Yale Smart Living” app op je smartphone
 • Volg de instructies in de app om een account aan te maken
 • Verbind de Yale Smart apparaten met de app door de bijbehorende instructies te volgen

Veelgestelde vragen over Yale Smart

Zijn er abonnementskosten verbonden aan het gebruik van Yale Smart?

Ja, er zijn abonnementskosten verbonden aan het gebruik van Yale Smart. Yale Smart is een slimme beveiligingsoplossing die verschillende functies biedt, zoals het op afstand bedienen van deursloten en het ontvangen van meldingen op je smartphone. Om deze functies te kunnen gebruiken, moet je een abonnement afsluiten bij Yale Smart. De kosten van het abonnement variëren afhankelijk van het gekozen pakket en de gewenste functionaliteit. Het abonnementsgeld dekt de kosten van de serverinfrastructuur, beveiligingsupdates en technische ondersteuning die nodig zijn om Yale Smart goed te laten functioneren. Het is belangrijk om de abonnementskosten te overwegen bij het plannen van het gebruik van Yale Smart.

Welke soorten Yale Smart-producten zijn beschikbaar?

Er zijn verschillende soorten Yale Smart-producten beschikbaar. Enkele voorbeelden hiervan zijn slimme sloten, slimme beveiligingscamera’s, slimme deurbellen en slimme alarmsystemen. Yale heeft ook slimme deursloten die compatibel zijn met bekende smart home-platforms zoals Apple HomeKit, Amazon Alexa en Google Assistant. Deze producten stellen gebruikers in staat om hun deuren op afstand te vergrendelen en ontgrendelen, toegang te verlenen aan anderen via een mobiele app en zelfs meldingen te ontvangen wanneer er activiteit bij de deur wordt gedetecteerd. Kortom, Yale biedt een breed scala aan slimme producten die de beveiliging en het gemak van de gebruiker verbeteren.

Kan Yale Smart worden geïntegreerd met andere slimme apparaten in huis?

Ja, Yale Smart kan worden geïntegreerd met andere slimme apparaten in huis. Yale Smart is compatibel met verschillende populaire slimme thuisplatforms, zoals Amazon Alexa, Google Assistant en Samsung SmartThings. Hierdoor kunt u Yale Smart-bedieningselementen gebruiken via spraakopdrachten of de mobiele app van het desbetreffende platform. Bovendien kunnen andere slimme apparaten in huis, zoals slimme verlichting, thermostaten en beveiligingscamera’s, ook worden geïntegreerd met Yale Smart om een naadloze en geautomatiseerde ervaring te creëren.

Zijn er beveiligingsmaatregelen ingebouwd in Yale Smart?

Ja, Yale Smart heeft verschillende beveiligingsmaatregelen ingebouwd om de veiligheid van je huis te waarborgen. Het systeem maakt gebruik van geavanceerde encryptie en authenticatieprotocollen om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot het systeem. Daarnaast is er ook tweefactorauthenticatie beschikbaar, wat een extra laag beveiliging biedt.

Yale Smart maakt gebruik van een veilige cloudinfrastructuur om de gegevens te beheren en op te slaan. Deze infrastructuur voldoet aan strenge beveiligingsnormen en is regelmatig onderworpen aan audits en controles.

Bovendien heeft Yale Smart ook fysieke beveiligingsmaatregelen, zoals een robuuste behuizing en geïntegreerde sensoren die inbraakpogingen detecteren. Het systeem kan ook worden gekoppeld aan andere beveiligingsapparaten, zoals bewakingscamera’s en alarmsystemen, om een uitgebreide beveiligingsoplossing te bieden.

Kortom, Yale Smart heeft verschillende beveiligingsmaatregelen ingebouwd om ervoor te zorgen dat je huis goed beveiligd is.

6 Reacties

 1. Ace maart 1, 2024
  • resultmarketing maart 4, 2024
 2. Sparrow maart 8, 2024
 3. Luna Spark maart 9, 2024
 4. Max Thunder maart 18, 2024
  • resultmarketing maart 19, 2024