Top 10 beste adventskalenders

De Adventstijd is een magische tijd van het jaar. Het is een tijd van verwachting en voorbereiding op Kerstmis. Een van de leukste manieren om de Adventstijd te vieren, is door een adventskalender te kopen. Er zijn veel verschillende soorten adventskalenders beschikbaar, waaronder chocolade, speelgoed, boeken en zelfs beautyproducten. Hieronder vind je de top 10 beste adventskalenders die je kunt kopen om de Adventstijd te vieren. Van chocoladekalenders tot beautykalenders, er is voor ieder wat wils. Bekijk de lijst en kies de beste adventskalender voor jouw familie en vrienden.

h1>Top 10 beste adventskalenders

De feestdagen komen eraan en dat betekent dat het tijd is om de beste adventskalenders te zoeken. Adventskalenders zijn een geweldige manier om de feestdagen te vieren en de spanning te verhogen. Of je nu op zoek bent naar een klassieke chocoladekalender of een meer moderne variant, er is voor ieder wat wils. Hieronder vind je de top 10 beste adventskalenders voor 2020.

1. LEGO Star Wars Adventskalender

De LEGO Star Wars Adventskalender is een geweldige manier om de feestdagen te vieren. De kalender bevat 24 verschillende LEGO Star Wars minifiguren, waaronder Darth Vader, Luke Skywalker en Yoda. De kalender is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en is een geweldige manier om de feestdagen te vieren.

2. Playmobil Adventskalender

De Playmobil Adventskalender is een andere geweldige optie voor kinderen. De kalender bevat 24 verschillende Playmobil-figuren, waaronder een kerstman, een sneeuwpop en een rendier. De kalender is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en is een geweldige manier om de feestdagen te vieren.

3. Schleich Adventskalender

De Schleich Adventskalender is een andere geweldige optie voor kinderen. De kalender bevat 24 verschillende Schleich-figuren, waaronder een kerstman, een sneeuwpop en een rendier. De kalender is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en is een geweldige manier om de feestdagen te vieren.

4. Chocolade Adventskalender

De Chocolade Adventskalender is een klassieke optie voor iedereen die van chocolade houdt. De kalender bevat 24 verschillende chocoladerepen, waaronder melkchocolade, witte chocolade en donkere chocolade. De kalender is geschikt voor iedereen vanaf 3 jaar en is een geweldige manier om de feestdagen te vieren.

5. Beauty Adventskalender

De Beauty Adventskalender is een geweldige optie voor iedereen die van beautyproducten houdt. De kalender bevat 24 verschillende beautyproducten, waaronder make-up, gezichtscrèmes en haarproducten. De kalender is geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar en is een geweldige manier om de feestdagen te vieren.

6. Lego City Adventskalender

De Lego City Adventskalender is een andere geweldige optie voor kinderen. De kalender bevat 24 verschillende Lego City minifiguren, waaronder een brandweerman, een politieagent en een bouwvakker. De kalender is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en is een geweldige manier om de feestdagen te vieren.

7. Playmobil Christmas Adventskalender

De Playmobil Christmas Adventskalender is een andere geweldige optie voor kinderen. De kalender bevat 24 verschillende Playmobil-figuren, waaronder een kerstman, een sneeuwpop en een rendier. De kalender is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en is een geweldige manier om de feestdagen te vieren.

8. Wobbel Adventskalender

De Wobbel Adventskalender is een andere geweldige optie voor kinderen. De kalender bevat 24 verschillende Wobbel-figuren, waaronder een kerstman, een sneeuwpop en een rendier. De kalender is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en is een geweldige manier om de feestdagen te vieren.

9. Playmobil Christmas Train Adventskalender

De Playmobil Christmas Train Adventskalender is een andere geweldige optie voor kinderen. De kalender bevat 24 verschillende Playmobil-figuren, waaronder een kerstman, een sneeuwpop en een rendier. De kalender is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en is een geweldige manier om de feestdagen te vieren.

10. Schleich Christmas Adventskalender

De Schleich Christmas Adventskalender is een andere geweldige optie voor kinderen. De kalender bevat 24 verschillende Schleich-figuren, waaronder een kerstman, een sneeuwpop en een rendier. De kalender is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en is een geweldige manier om de feestdagen te vieren.

Of je nu op zoek bent naar een klassieke chocoladekalender of een meer moderne variant, er is voor ieder wat wils. De bovenstaande adventskalenders zijn een geweldige manier om de feestdagen te vieren en de spanning te verhogen. Kies de kalender die het beste bij je past en geniet van de feestdagen!</p

De top 10 beste adventskalenders van 2020 bieden een grote verscheidenheid aan opties voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een kalender met chocolade, speelgoed, make-up of een ander cadeau, er is voor ieder wat wils. Deze adventskalenders zijn een geweldige manier om de feestdagen te vieren en je familie en vrienden te verrassen. Kies de beste adventskalender die bij je past en geniet van de magie van de feestdagen!