Top 4 Black+Decker Accu Kruimeldief producten

In deze post worden de top 4 Black+Decker Accu Kruimeldief producten besproken. Black+Decker staat bekend om zijn hoogwaardige en duurzame producten op het gebied van huishoudelijke apparaten. Met de Accu Kruimeldief producten biedt het merk handige oplossingen voor het snel en efficiënt opruimen van kruimels en vuil in huis. Lees verder om meer te weten te komen over de beste Accu Kruimeldief producten van Black+Decker.

1

BLACK+DECKER Kruimeldief PV1820L-QW – Draadloos

★★★★★
80,00
77,00
sinds april 23, 2024 11:27 pm
8.7
Goede kruimeldief
De BLACK+DECKER PV1820L-QW Kruimeldief is een draadloze kruimeldief met een handzaam formaat en goede zuigkracht. Het gepatenteerde ontwerp van de zuigmond die tot 200 graden draait, samen met de uitklapbare zachte borstel, maken het reinigen van lastige ruimtes gemakkelijk. Het apparaat heeft echter wel een beperkte accuduur na ongeveer 1,5 jaar gebruik en enkele kwetsbare onderdelen van kunststof.
Pros
 • Krachtige zuigkracht
 • Compact formaat
 • Draadloos gebruik
Nadelen
 • Accuduur neemt af na 1,5 jaar
 • Kwetsbaarheid van onderdelen zoals het klepje en filter

De BLACK+DECKER PV1820L-QW Kruimeldief is een draadloze stofzuiger met een krachtig ontwerp. De gepatenteerde zuigmond kan tot 200 graden draaien, waardoor je gemakkelijk in kleine en lastige ruimtes kunt schoonmaken. Daarnaast heeft de kruimeldief een uitklapbare zachte borstel, ideaal voor het verwijderen van stofpluimen.

Deze kruimeldief heeft in het begin goede zuigkracht en is handzaam en mooi vormgegeven. Echter, na ongeveer 1,5 jaar begint de accuduur af te nemen, en na twee jaar werkt hij bijna niet meer. Dit maakt de kruimeldief prijzig voor een relatief korte periode. Daarom wordt deze niet aanbevolen.

Een andere gebruiker was op zoek naar een vervanging voor hun oude kruimeldief en koos uiteindelijk voor de BLACK+DECKER PV1820L-QW. Dit apparaat heeft een krachtige zuigkracht en een handige uitdraaibare borstel-mondstuk. Met de docking oplader is het apparaat altijd klaar voor gebruik. De compacte vormgeving en goede batterijduur maken het een echte aanrader.

Helaas heeft een andere gebruiker minder goede ervaringen met deze kruimeldief. Na het schoonmaken van het filter ontstond al snel speling, waardoor het filter niet goed meer sloot. Het klepje brak na verloop van tijd ook af, omdat het gemaakt is van kwetsbaar kunststof. Daarnaast valt op dat een deel van het afval na het zuigen weer uit de zuigmond valt. Na 1,5-2 jaar begon ook de accu problemen te vertonen. Helaas viel dit net buiten de garantietermijn en was er geen coulance mogelijk.

Krachtige draadloze kruimeldief
 • Draadloos ontwerp
 • 18V Lithium-ion accu
 • Gepatenteerd ontwerp van de zuigmond draait tot 200 graden
 • Uitklapbare zachte borstel
2

BLACK+DECKER BCHV001B-XJ kruimeldief – 18V

75,00
65,73
sinds april 23, 2024 11:27 pm
8
Krachtig en lichtgewicht
De BLACK+DECKER BCHV001B-XJ powerconnect kruimeldief is een krachtig en lichtgewicht apparaat met 18V vermogen en handige POWERCONNECT-technologie. Het is geschikt voor verschillende omgevingen zoals het huis, de garage, de werkplaats en de auto. Houd er echter rekening mee dat er geen accu en lader inbegrepen zijn en dat de prijs voor sommige consumenten hoog kan zijn.
Pros
 • Krachtig vermogen van 18V
 • Handige POWERCONNECT-technologie
 • Lichtgewicht ontwerp
 • Geschikt voor gebruik in verschillende omgevingen zoals het huis, de garage, de werkplaats en de auto
Negatieven
 • Geen accu en lader inbegrepen
 • Prijs kan hoog zijn voor sommige consumenten

De BLACK+DECKER BCHV001B-XJ powerconnect kruimeldief is een krachtige en lichte kruimeldief die ideaal is voor het schoonmaken van jouw huis, garage, werkplaats of auto. Met een geluidsniveau van 83.5 dB is hij redelijk stil in gebruik. De kruimeldief heeft een zakloze verzamelreservoir met een capaciteit van 0.50 l. Hij heeft een gebruikstijd van 30 minuten op zowel de laagste als de hoogste stand. De kruimeldief werkt op een accu met Li-Ion technologie en heeft een voltage van 18 V. Hij weegt 1.41 kg en heeft een fabrieksgarantie van 2 jaar. De BLACK+DECKER BCHV001B-XJ powerconnect kruimeldief wordt geleverd met een handleiding.

Krachtige 18V kruimeldief
 • 18V vermogen
 • POWERCONNECT-technologie
 • Lichtgewicht ontwerp
 • Geschikt voor gebruik in huis, garage, werkplaats en auto
3

BLACK+DECKER Kruimeldief 18V

109,99
sinds april 23, 2024 11:27 pm
7.9
De BLACK+DECKER BCHV001C1-QW Powerconnect Kruimeldief is een krachtige en lichtgewicht kruimeldief, ideaal voor het schoonmaken van huis, garage, werkplaats of auto. Het draadloze gebruik dankzij de meegeleverde accu maakt het gemakkelijk om verschillende schoonmaakklussen aan te pakken. Echter, de relatief hoge prijs en beperkte accuduur zijn enkele nadelen om rekening mee te houden.
Voordelen van de BLACK+DECKER Kruimeldief 18V
 • Krachtige reiniging
 • Draadloos gebruik dankzij de meegeleverde accu
 • Geschikt voor verschillende schoonmaakklussen
Zwaktes
 • Relatief hoge prijs
 • Beperkte accuduur

De BLACK+DECKER BCHV001C1-QW Powerconnect Kruimeldief is een krachtige en lichte stofzuiger die ideaal is voor het schoonmaken van jouw huis, garage, werkplaats of auto. Met een geluidsniveau van 83 dB is deze kruimeldief relatief stil. Hij is zakloos en heeft een capaciteit van 0,50 liter in het verzamelreservoir. De kruimeldief is oplaadbaar en heeft een gebruikstijd van 12 minuten in de laagste stand en 14 minuten in de hoogste stand. Met de bijgeleverde kierenzuigmond kun je ook moeilijk bereikbare plekken schoonmaken. De BLACK+DECKER BCHV001C1-QW Powerconnect Kruimeldief wordt geleverd met een 18V 1,5Ah Lithium-ion accu en een laadstation.

Krachtige draadloze stofzuiger
 • 18V POWERCONNECT Kruimeldief
 • Inclusief accu en lader
 • Krachtig en lichtgewicht
 • Ideaal voor het schoonmaken van huis, garage, werkplaats of auto
4

BLACK+DECKER Kruimeldief HLVC315B11-QW

★★★★★
57,84
sinds april 23, 2024 11:27 pm
7.8
Gemiddelde kruimeldief
De BLACK+DECKER HLVC315B11-QW Kruimeldief is een lichte en compacte kruimeldief met goede prestaties. Het apparaat heeft echter beperkte zuigkracht en een korte batterijduur. De bezorging was snel en het apparaat heeft een mooi compact ontwerp.
Efficiënt en krachtig
 • Snelle bezorging
 • Mooi compact apparaat
 • Goede prestaties als kruimeldief
Nadelen
 • Beperkte zuigkracht
 • Korte batterijduur

De BLACK+DECKER HLVC315B11-QW Kruimeldief is een lichte en compacte oplossing voor alle schoonmaakklussen in huis. Met zijn slanke design en geïntegreerde extra-brede zuigmond levert hij 3x meer zuigkracht voor een ultieme vuilopname in één beweging. De kruimeldief wordt geleverd inclusief accu en lader.

Dankzij het transparante ontwerp weet je steeds precies wanneer de kruimeldief moet worden geleegd. De bezorging is snel en gebruikers zijn tevreden met het compacte formaat en de prestaties van de kruimeldief als schoonmaakapparaat.

Krachtige draadloze stofzuiger voor snel schoonmaken
 • 12V batterij
 • Lichte en compacte kruimeldief
 • Geïntegreerde extra-brede zuigmond
 • Transparant ontwerp

Veelgestelde vragen over de Black+Decker Accu Kruimeldief

Is er een filter aanwezig in de kruimeldief die regelmatig vervangen moet worden?

Ja, er is meestal een filter aanwezig in een kruimeldief die regelmatig vervangen moet worden. Het filter in een kruimeldief zorgt ervoor dat stof en vuil worden opgevangen en voorkomt dat deze de motor van de kruimeldief kunnen beschadigen. Na verloop van tijd kan het filter verstopt raken door opgezogen vuil en stof, waardoor de zuigkracht van de kruimeldief afneemt. Om de optimale prestaties van de kruimeldief te behouden, wordt geadviseerd om het filter regelmatig te reinigen en indien nodig te vervangen. De specifieke instructies voor het vervangen van het filter kunnen variëren per merk en model kruimeldief, dus het is raadzaam om de gebruiksaanwijzing te raadplegen voor de juiste vervangingsprocedure.

Hoe lang duurt het om de accu volledig op te laden?

Het duurt gemiddeld enkele uren om een accu volledig op te laden, afhankelijk van het type accu en het oplaadvermogen van de lader. De meeste accu’s kunnen binnen 4 tot 8 uur volledig worden opgeladen. Het is echter belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen voor de optimale laadtijd en om overladen te voorkomen. Snelladers kunnen de oplaadtijd aanzienlijk verkorten, maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de accu geschikt is voor snelladen om schade te voorkomen.

Wat is de garantieperiode voor de kruimeldief?

De garantieperiode voor de kruimeldief kan variëren, afhankelijk van het merk en het model. Over het algemeen bieden de meeste fabrikanten een garantieperiode van één tot twee jaar voor kruimeldieven. Het is echter belangrijk om de garantievoorwaarden van de specifieke fabrikant te controleren, aangezien deze kunnen variëren. Het kan ook nuttig zijn om het aankoopbewijs te bewaren, omdat dit vaak vereist is bij het indienen van een garantieclaim.

Hoe lang gaat de accu van de kruimeldief mee voordat deze opgeladen moet worden?

De levensduur van de accu van een kruimeldief kan variëren, afhankelijk van het specifieke model en het gebruik ervan. Over het algemeen kunnen de meeste kruimeldieven ongeveer 15 tot 30 minuten worden gebruikt voordat de accu moet worden opgeladen. Het is echter belangrijk op te merken dat sommige geavanceerdere modellen een langere gebruiksduur kunnen hebben, terwijl andere modellen mogelijk minder lang meegaan. Het is altijd raadzaam om de handleiding van de specifieke kruimeldief te raadplegen voor nauwkeurige informatie over de batterijduur en oplaadtijden.

Is de Black+Decker Accu Kruimeldief geschikt voor zowel harde vloeren als tapijten?

Ja, de Black+Decker Accu Kruimeldief is geschikt voor zowel harde vloeren als tapijten. Het apparaat is voorzien van een krachtige motor en een speciale borstel die effectief vuil en stof verwijdert, zowel op harde vloeren als tapijten. Daarnaast heeft de kruimeldief verschillende handige functies, zoals een oplaadbare accu en een eenvoudig te legen stofreservoir. Dit maakt het een veelzijdige en handige keuze voor het schoonmaken van zowel harde vloeren als tapijten.

Wordt er een oplaadstation meegeleverd met de kruimeldief?

Ja, er wordt meestal een oplaadstation meegeleverd met een kruimeldief. Het oplaadstation is bedoeld om de batterij van de kruimeldief op te laden. Het station kan worden aangesloten op het stopcontact en de kruimeldief kan er eenvoudig op geplaatst worden tijdens het opladen. Dit zorgt ervoor dat de kruimeldief altijd klaar is voor gebruik wanneer je hem nodig hebt.

Is de kruimeldief eenvoudig te legen?

Ja, de kruimeldief is over het algemeen eenvoudig te legen. De meeste kruimeldieven hebben een afneembare opvangbak waarin het opgezogen vuil wordt verzameld. Om de kruimeldief te legen, hoeft men meestal alleen maar de opvangbak los te maken en het vuil in de prullenbak te legen. Sommige modellen hebben ook een filter dat kan worden gereinigd of vervangen. Het ledigen van de kruimeldief vereist over het algemeen geen ingewikkelde stappen en kan snel en gemakkelijk worden gedaan.

Wat zijn de afmetingen van de Black+Decker Accu Kruimeldief?

De afmetingen van de Black+Decker Accu Kruimeldief variëren afhankelijk van het specifieke model. Over het algemeen zijn de afmetingen van een standaard Black+Decker Accu Kruimeldief ongeveer 40 cm in lengte, 15 cm in breedte en 20 cm in hoogte. Het is echter belangrijk op te merken dat deze afmetingen kunnen verschillen tussen verschillende modellen en uitvoeringen van de kruimeldief. Het is dus raadzaam om de specifieke productinformatie van het gewenste model te raadplegen voor nauwkeurige afmetingen.

Welke soorten vuil kan de kruimeldief effectief opruimen?

De kruimeldief kan effectief verschillende soorten vuil opruimen. Het is met name geschikt voor het opruimen van kruimels, stof, haren en andere kleine deeltjes. Ook kan de kruimeldief vaak goed omgaan met gemorst voedsel, zoals bijvoorbeeld rijst, granen of gedroogde kruimels. Daarnaast kan het apparaat ook kleinere hoeveelheden vloeistoffen, zoals gemorste dranken, opzuigen. Het is echter belangrijk om op te merken dat de kruimeldief niet bedoeld is voor het opruimen van grote hoeveelheden vuil, zoals bijvoorbeeld glas, modder of zwaardere materialen.

14 Reacties

 1. Marvin Big Boots februari 27, 2024
  • resultmarketing februari 28, 2024
 2. Oliver Oaks Oakley februari 28, 2024
 3. Joey februari 29, 2024
  • resultmarketing februari 29, 2024
 4. Zoe maart 1, 2024
  • resultmarketing maart 3, 2024
 5. Sasha maart 3, 2024
  • resultmarketing maart 5, 2024
 6. Lucy Go Lucky maart 3, 2024
  • resultmarketing maart 4, 2024
 7. Dave maart 4, 2024
 8. Owen Toren Yakobs april 22, 2024
  • resultmarketing april 23, 2024